Основною відмінністю цієї системи від систем навчання, що застосовуються в звичних учбових заклади, служить те, що майбутні підприємці не набирають 
деякий набір знань, а розвивають свої здібності.
Юрій Мороз - автор більше 15 книг, присвячених створенню і розвитку бізнесу.
З 2003 року Юрій Мороз провів більше 60-ти (!!!) авторських семінарів і тренінгів по всьому світу від Ташкента до Владивостоку.
Я вирішив провести семінар ще на одну актуальну тему - "Мислення".
Що таке мислення, що таке якісне мислення, типові логічні помилки, які робить переважна більшість сучасних людей, маючи
навіть декілька вищих утворень.
А якщо говорити про бізнес, адже там як подумаєш - так і полопаєшь. І помилки в мисленні там обходяться більш ніж дорого. Не менш дорого, ніж
наприклад, помилки в мисленні шахового професіонала.
Семінар "Про мислення" є логічним продовженням теми "Переговори". Адже як я говорив на семінарі, переговори - це просто роздуми
вголос.
Оскільки ж мислити ефективно вголос і про себе? Від чого залежить якість мислення?
Різницю як мислення добре видно на прикладі шахістів. Там об'єктивно можна з'ясувати, хто ж мислить швидше і точніше. У звичному житті
це далеко не так помітно, але на цьому семінарі я наочно покажу учасникам різницю в мисленні і що потрібно робити (точніше зробити!) щоб мислити
якісно.
Звичайно, читач може завести свою звичну волинку, всі різні, кожен йде своїм шляхом. Куди йде - може точно сказати? Куди хоче власне
прідті? Яка мета?
З вчорашньої розмови: "Я багато років рахувала, що моя мета - ВИВЧАТИ англійську мову і лише недавно зрозуміла, що насправді моя мета -
говорити по-англійськи. Після чого результати стали на порядок краще!"
Так от яку саме (свою, вашу, кінцево) мета ви досягаєте? Чи досягаєте, або суєта, текучка відволікає? Чи точно досягнете? У який термін? А
швидше хочете? Тільки не говорите, що це неможливо!
Історія.
Одного разу товариш Сталін викликав авіаконструктора Яковльова і поставив задачу: створити новий, кращий в світі винищувач. Термін - три місяці.
Яковльов заперечив, що американці витрачають на подібну розробку півтора роки. Сталін абсолютно щиро здивувався: "А хіба ві амеріканец?"
Більш докладно на сайті